Köpvillkormiclounge.se drivs av Audio Blix AB; org.nr 559160-4680. För frågor och support ring oss på 08 559 21 694 eller maila till info@miclounge.se.
För att handla på miclounge.se måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar. Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Efter att en beställning bekräftats kan pris endast ändras på grund av omständigheter som vi inte rår över (tex krig, naturkatastrofer m.m) samt vid uppenbara felaktigheter i det angivna priset.

Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis två till fem arbetsdagar från beställningstillfället. Produkter som måste beställas tar ytterligare någon eller några dagar att leverera. Förhandsbeställda produkter levereras när respektive produkt är släppt, se eventuellt releasedatum på produktsidan. Vid längre leveranstider när en vara t.ex är slut hos leverantör kontaktar vi dig om preliminärt leveransbesked.

Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din order. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med oss.

Betalningsalternativ

Hos oss betalar du varan genom att betala med kort eller via faktura.

Frakt

Samtliga varor du beställer på miclounge.se har fri frakt.

Transport
Om varan skadas eller kommer bort under transporten är Audio Blix AB betalningsansvarig. Du måste dock meddela vår kundservice inom 14 dagar. Om varan skadas eller kommer bort då du returnerar den är du betalningsansvarig.

Ångerrätt
Som kund hos Audio Blix AB har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Gäller dock ej specialbeställningar och hörlurar. Meddelande om retur ska skickas senast 14 dagar från mottagandet av varan. Kontakta alltid oss innan du returnerar varan. För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong. Returnera varan tillsammans med fakturan (eller en kopia av fakturan, fram och baksida). Glöm inte att fylla i orsak till returen på fakturans baksida. Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelse!

Fel vid leverans
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vi tar emot felanmälan och sänder dig en returetikett. Skicka tillbaka varan i det skick den mottogs, åtföljd av en skade- eller felanmälan, så får du en felfri/rätt vara utan kostnad.

Fel under garantitiden

Vi garanterar att de varor du beställt är fria från tillverkningsfel under ett år, eller under den garantiperiod som gäller för din produkt, från leverans. Om din vara skulle sluta fungera under garantitiden skickas den vanligtvis till en serviceverkstad för reparation. Audio Blix AB har ingen egen verkstad för garantireparationer utan vi använder oss av tillverkarens auktoriserade serviceverkstäder. Vid service tar du kontakt med oss via kontaktformuläret på hemsidan. Vi ger dig instruktioner om hur du går tillväga för att skicka varan på reparation. Alternativt skickar du varan till oss, och vi skickar den vidare till extern auktoriserad serviceverkstad. Du som kund står för fraktkostnaden. Observera att tillverkaren har upp till tre försök att reparera produkten innan de är skyldiga att byta ut den.

Reklamation
Meddelande om fel på vara måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt, felet. Reklamationsrätten för en vara upphör under alla omständigheter efter 3 år.

Lagval
Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag. Audio Blix AB följer Konsumentverkets rekommendationer.

Utforska våra produkter

Hittar  du inte vad du söker? 

Produkterna på hemsidan är ett urval ifrån de märken vi valt att ta in. Hittar du inte det du söker så tveka inte på att höra av dig. Vi har i stort sett hela produktkatalogen ifrån Sennheiser, Shure, DPA, Neumann, Focal & Beyerdynamic. Vi har även möjlighet att ta in andra varor på förfrågan.

Kontakta oss